Ovo su HTML5 verzije slikovnice. Aplikacija je namijenjena za sve stolne i mobilne uređaje koji imaju instalirani neki od internet pretraživača  (Firefox, Safari, Opera…). Na izboru su 640×480 dpi LIVE STREAMING (uživo prijenos preko interneta) verzije Web, Mob (iPhone, Android Smartphone ili tablet) i iPad. Za pomoć pri instalaciji ikone na svoj mobilni uređaj pogledajte na https://ajarproductions.com/pages/products/in5/webapp.php. Tu je još i Web verzija 1024×768 dpi ZA SKINUTI. Aplikaciju skinite (download), raspakirajte (unzip) i pokrenite s vašeg uređaja.

Ovo je iPDF (interaktivni pdf) verzija slikovnice. Testirano s Adobe Acrobat Reader DC, zadnjom verzijom skinutom (besplatno) s njihove web stranice (link je u uputama za upotrebu iPDF slikovnice).

Na uređajima Apple (iOS) koristiti ezPDF Reader (košta cca. 4$). Postoji i Android verzija. Aplikaciju skinite (download) i pokrenite s vašeg uređaja.

Ovo je Flash (SWF) verzija slikovnice. Prvenstveno je aplikacija namijenjena za laptop, notebook i PC stolna računala s Microsoft Windows operativnim sustavom i koji imaju instalirani Adobe Flash Player verziju 10.0.2 ili noviju! Ako je nemate, lako je možete besplatno skinuti s njihove internet stranice (link je u uputama za upotrebu SWF slikovnice). Aplikaciju skinite (download), raspakirajte (unzip) i pokrenite s vašeg uređaja.

Close Menu